Vb-2014

Meglepetések a mexikói keretben

Több meglepetéssel szolgált a mexikói szövetségi kapitány a játékoskeretével, amelyet a június 12-én kezdődő labdarúgó-világbajnokságra állított össze.

2014.05.09 22:25MTI
Forrás: Wikipedia

Miguel Herrera kihagyta például a kapus Moises Munozt és a Villarreal középpályását, Javier Aquinót, meghívta ugyanakkor a hátvéd Carlos Salcidót, aki korábban 2006-ban és 2010-ben is vb-szereplő volt, de már 34 esztendős.

A mexikóiak a házigazda brazilokkal, valamint a horvátokkal és a kameruniakkal szerepelnek egy csoportban a tornán.

A 23 fős mexikói keret:

kapusok:
Jesús Corona (Cruz Azul), Alfredo Talavera (Toluca), Guillermo Ochoa (Ajaccio)

hátvédek:
Andrés Guardado (Bayer Leverkusen), Paul Aguilar (América), Francisco Rodríguez (América), Miguel Layún (América), Héctor Moreno (Espanyol), Rafael Márquez (León), Diego Reyes (Porto), Carlos Salcido (UANL Tigres)

középpályások:
Héctor Herrera (Porto), Juan José Vázquez (León), Carlos Pena (León), Luis Montes (León), Juan Carlos Medina (América), Isaac Brizuela (Toluca), Marco Fabián de la Mora (Cruz Azul)

csatárok:
Oribe Peralta (Santos Laguna), Javier Hernández (Manchester United), Raúl Jiménez (América), Giovani Dos Santos (Villarreal), Alan Pulido (UANL Tigres)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.