4-0

Vb-2014 - sima mexikói győzelem

A mexikói labdarúgó-válogatott simán, 4-0-ra legyőzte a dél-koreai csapatot a nyári brazíliai világbajnokságra készülő együttesek San Antonióban rendezett barátságos mérkőzésén.

2014.01.30 10:02MTI

A szerdai találkozón a mexikói csapat már a félidőben 2-0-ra vezetett. A meccs legjobbja Alan Pulido volt, aki mesterhármast ért el.

A június 12-én kezdődő vb-n Mexikó az A csoportban szerepel majd a házigazda brazil, illetve a horvát és a kameruni együttes mellett, míg a Koreai Köztársaság együttese a H csoport tagja. Ebben a négyesben Belgium, Algéria és Oroszország kapott még helyet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.