A következő idénytől

Gulácsiék edzője a Leverkusennél folytatja

Roger Schmidt, a Gulácsi Pétert is foglalkoztató Red Bull Salzburg labdarúgócsapatának vezetőedzője a következő idénytől a Bayer Leverkusent irányítja.

2014.04.25 15:56MTI
freedigitalphotos.net/pixtawan

A 47 éves szakember pénteken jelentette be, hogy kétéves szerződést köt a német klubbal. Schmidt megnyerte az osztrák bajnokságot a Salzburggal, amellyel az Európa Ligában a nyolcaddöntőig jutott.

A német tréner korábban 2016-ig meghosszabbította szerződését az osztrákokkal, a Leverkusen sajtóértesülések szerint 1,5 millió eurót fizet érte. Sami Hyypiát, a Leverkusen finn edzőjét áprilisban menesztették, azóta Sascha Lewandowski irányította az együttest, amely a negyedik helyen áll a Bundesligában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.