Megmenteni a szezont

Menesztették a Leverkusen vezetőedzőjét

A pénteken Hamburgban elszenvedett 2-1-es bajnoki vereséget követően szombaton menesztették a Bayer Leverkusen labdarúgócsapatának vezetőedzőjét, Sami Hyypiát.

2014.04.05 14:57MTI

A klub döntésének értelmében az idény végéig ideiglenesen Sascha Lewandowski irányítja a negyedik helyen álló együttest, amely legutóbbi kilenc bajnoki mérkőzéséből csak egyet nyert meg.

"Nagyon nehéz döntés volt, mert Sami kiváló munkát végzett az elmúlt két évben, de az elmúlt hetek fejleményei alapján nem volt más választásunk. Megpróbáljuk megmenteni a szezont" - mondta Rudi Völler, a gyógyszergyáriak sportigazgatója.

A 40 éves, játékosként finn válogatott szakember 2012 óta irányította a Leverkusent, amely pénteki vereségével elveszítheti a még éppen Bajnokok Ligája-indulást érő negyedik helyét, amennyiben a mögötte ötödik VfL Wolfsburg szombaton legyőzi a második Borussia Dortmundot vagy a hatodik Borussia Mönchengladbach nyer a Nürnberg vendégeként.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.