Csípősérülést szenvedett a labdarúgó

Piqué egy hónapra kidőlt, Costa szereplése is kérdéses

Körülbelül egy hónapig nem léphet pályára Gerard Piqué, az FC Barcelona spanyol válogatott labdarúgója, aki kedden, az Atlético Madrid elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő első mérkőzésén dőlt ki a sorból.

2014.04.02 11:12MTI
freedigitalphotos.net

A világ- és Európa-bajnok védő egy felugrás után rosszul érkezett a talajra és csípősérülést szenvedett, így ki kell hagynia többek között a párharc jövő heti visszavágóját, valamint az ősi rivális Real Madrid elleni spanyol Király Kupa-döntőt, amelyet április 16-án rendeznek.

Az 1-1-re végződött összecsapáson a vendégek legveszélyesebb támadója, Diego Costa is megsérült, az ő állapotáról Diego Simeone vezetőedző egyelőre csak annyit tudott mondani, hogy további vizsgálatokra van szükség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.