Bajnokok Ligája

1-1 Manchesterben és Barcelonában is - előny a Bayernnél és az Atleticonál?

A bajorokkal először fordult elő a BL mostani kiírásában, hogy egy adott találkozón nem ők szerezték a nyitó találatot.

2014.04.01 22:45MTI

A címvédő Bayern München a Manchester United otthonában, míg az Atlético Madrid Barcelonában ért el 1-1-es döntetlent a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első, keddi mérkőzésén. Mindkét összecsapáson kevés helyzet adódott az első félidőben, majd szinte egy időben született gól a két pályán.

Barcelonában a vendég Atlético Madrid Diego bal felső sarokba tartó bombájával jutott vezetéshez, míg Manchesterben Vidic egy szöglet után fejelt a hálóba. A bajorokkal először fordult elő a BL mostani kiírásában, hogy egy adott találkozón nem ők szerezték a nyitó találatot, ugyanakkor hátrányuk csupán nyolc percig tartott, mert Schweinsteiger a neki visszafejelt labdát a léc alá vágta.

Az egyenlítő gól szerzője a 90. percben megkapta második sárga lapját, és így kiállította a játékvezető. A Barcelona negyedórát volt hátrányban, ekkor a kiugró Neymar tekerte a labdát a bal alsó sarokba.

Bajnokok Ligája, negyeddöntő, első mérkőzések:
FC Barcelona (spanyol)-Atlético Madrid (spanyol) 1-1 (0-0) gól: Neymar (71.), illetve Diego (56.)
Manchester United (angol)-Bayern München (német) 1-1 (0-0) gól: Vidic (58.), illetve Schweinsteiger (66.) piros lap: Schweinsteiger (90.)

A visszavágókat jövő szerdán rendezik.

Szerdán játsszák:


Paris Saint-Germain (francia) - Chelsea (angol) 20.45
Real Madrid (spanyol)-Borussia Dortmund (német) 20.45

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.