Révbeért a Salzburg

Gulácsi Péter osztrák bajnok lett

Gulácsi Péter csapata, a Red Bull Salzburg az osztrák labdarúgó-bajnokság megnyerésével vigasztalódhatott, miután a héten elbúcsúztak az Európa Liga küzdelmeitől.

2014.03.24 06:30MTI

A gárda a Wiener Neustadt felett vasárnap aratott 5-0-s hazai sikerével nyolc körrel a zárás előtt behozhatatlan, 27 pontos előnyre tett szert a második Grödiggel szemben.

Azzal, hogy az együttes már a 28. fordulóban bebiztosította végső sikerét, rekordot állított fel az osztrák bajnokságban. A hárompontos szabály 1995-ös bevezetése óta az SK Sturm Graz volt a "leggyorsabb", amikor az 1997/98-as szezonban már a 29. fordulóban bajnok lett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.