Jövendőmondás?

"A Manchester United 10 évig nem lesz bajnok!"

A hétvégén a Manchester United sima 3-0-ás vereséget szenvedett a Liverpool ellen, ráadásul hazai pályán. A vörös ördögök idén már az 5. vereségüket szenvedték el az Old Traffordon. Sokak szerint a manchesteri vörösök ideje lejárt és évekig tarthat mire visszajutnak a csúcsra.

2014.03.17 19:14ma.hu
youtube.com

Ezen a véleményen van, az egykori angol válogatott játékos, Danny Mills is. A Manchester City és a Leeds United egykori védője a BBC-nek mondta el gondolatait. "Akár 10 évbe is beletelhet, mire újra megnyerik a bajnokságot. Az újraépítési szakasz minimum 3-4 évig tart. De eközben a City, a Chelsea, a Liverpool, sőt az Arsenal és a Totthenham is erősödik majd," - mondta Mills.

A Manchester jelenleg a bajnokság 6. helyén tanyázik és 18 ponttal gyűjtött kevesebbet, mint az élen álló Chelsea. Nem véletlen, hogy a szurkolók már kikezdték a Sir Alex Fergussont váltó David Moyes-t is. Igaz a csapat még áll a Bajnokok Ligájában, de nagyon nehéz dolga lesz a görög bajnok Olympiakosz ellen, hiszen az angolok 2 gólos hátrányból várják a visszavágót az Old Traffordon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.