Labdarúgó NB I

Egygólos újpesti siker

Az Újpest egy hajrában szerzett góllal 1-0-ra győzött a Mezőkövesd vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójának vasárnapi első mérkőzésén.

2014.03.16 16:56MTI
freedigitalphotos.net

OTP Bank Liga, 20. forduló: Mezőkövesd Zsóry – Újpest FC 0-1 (0-0)
Mezőkövesd, 2200 néző, v.: Andó-Szabó
gólszerző: Balogh (88.)
sárga lap: Melczer (51.), Kiss (90.), illetve Kabát (37.), Kosovic (70.)

Mezőkövesd: Horváth - Hegedűs Cs., Szalai, Hegedűs D., Fótyik - Velicky, Takács (Kiss, a szünetben), Bognár, Melczer (Olasz, 69.) – Balajti (Menougong, 56.), Harsányi

Újpest: Dmitrovic - Kosovic (Proesmans, 91.), Litauszki, Heris, Nagy - Stanisavljevic, Vasiljevic, Balogh, Tshibuabua (Lázár, 82.) – Kabát (Zamostny, 72.), Sankovic

Az Újpest kezdte jobban a találkozót, de gólig nem jutottak a vendégek. A félidő közepére a meg-megélénkülő szélben ellaposodott a játék, komolyabb lehetőség nem adódott egyik csapat előtt sem.

A szünet után sem változott a játék képe: többet támadott az Újpest, de nagy helyzetet nem tudott kialakítani. Az utolsó negyedórában aztán megélénkült a játék, mindkét csapat előtt adódtak lehetőségek, s a győztes találatot végül a vendégek szerezték meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.