Mozgós pénteken

Nem csak féláron,de büntetlenül is ehet a Torkos csütörtökön

Országszerte mintegy száz konditerem, mozgásközpont, uszoda és egyéb sportintézmény vesz részt a Mozgós péntek elnevezésű akcióban, amelynek keretében idén is féláron vehetők igénybe a sporthelyszínek szolgáltatásai a Torkos csütörtököt követő napon.

2014.03.05 21:05MTI

A Torkos csütörtök keretében március 6-án az akcióban résztvevő vendéglátóhelyek ötven százalékos kedvezményt adnak a fogyasztás árából.

Ehhez kapcsolódik az immár hagyománnyá váló Mozgós péntek, amelynek keretében egy napig szintén féláron mozoghatnak az egyes helyszíneken a sportolni vágyók, hogy így dolgozzák le az előző nap elfogyasztott ételeket - tájékoztatták a szervezők közleményben az MTI-t.

A helyszínek folyamatosan bővülő listája és az egyes mozgásközpontok elérhetősége megtalálható az akció Facebook-oldalán - Mozgós péntek 2014. március 7. néven.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.