2012. február 23. Budapest, Nyugati pályaudvar

"Torkos" vacsoravonat - gyertyafényes gasztroélmény patinás hangulatban

"Torkos csütörtökön" semmihez nem hasonlítható élménnyel várja étkezni vágyó vendégeit a MÁV Nosztalgia Gyertyafényes vonata, mely ezen a kivételes estén nem indul el, hanem a Budapest Nyugati pályaudvar 9. vágányán tartózkodik.

2012.02.18 17:10ma.hu

A MÁV Nosztalgia Kft. is örömmel csatlakozott a Magyar Turizmus Rt. felhívásához, így 2012. február 23-án Gyertyafényes vacsoravonatán az elfogyasztott étel- és italfogyasztás árából 50%-os kedvezményt ad.

A MÁV Nosztalgia vonata Torkos csütörtökön három időpontban - 18.00, 20.00, 22.00 órakor - a Budapest Nyugati pályaudvar patinás hangulatú "Királyi várótermében" 30 perccel a vacsora kezdete előtt várja vendégeit.

A nosztalgia étkezőkocsikból álló luxusszerelvényben, romantikus hangulatban, ízletes ételek és minőségi borok kortyolgatása mellett 2 órányi gasztronómiai élményben lehet részük mindazoknak, akik e sajátos múltidéző atmoszférára vágynak. A nosztalgia étkezőkocsiban "sommelier" kínál finom borokat a háromfogásos menühöz, és annak vegetáriánus változatához.

Az étkezőkocsiban elfogyasztott vacsora után megtekinthetők a különböző étkezőkocsik. A búcsúitalt az „Orfeum” mulató kocsiban fogyaszthatják el a vendégek, ahol ezen az estén meglepetés produkcióval is készülnek.

Néhány ízelítő a menüből: rózsaszín kacsamell szeletek ropogós salátával, mozzarella golyók roppanós salátaágyon mézes-mustáros szósszal, és csokoládé brownie vanília öntettel.

www.mavnosztalgia.hu

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.