Ukrán válság

Nem tudni, lesz-e - és ha igen, hol - ukrán-amerikai focimeccs

A találkozóra eredetileg Harkivban került volna sor, ám a feszült ukrán belpolitikai helyzet miatt egy hete áthelyezték Ciprusra.

2014.03.04 09:58MTI

Kétségessé vált a szerdára kiírt Ukrajna-Egyesült Államok barátságos labdarúgó-mérkőzés ciprusi megrendezése.

Az ukrán szövetség elnöke, Anatolij Konkov hétfőn este jelezte: a játékosok nem utaznak el Ciprusra. Ugyanakkor az amerikai szövetség saját Twitter oldalán azt írta, hogy a mérkőzést megrendezik.

A találkozóra eredetileg Harkivban került volna sor, ám a feszült ukrán belpolitikai helyzet miatt egy hete áthelyezték Ciprusra. Akkor az ukrán szövetség hangsúlyozta, hogy a helyszínváltoztatásra az amerikaiak kérésére került sor.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.