Angol ligakupa

A Manchester Cityé a trófea

A Manchester City nyerte az angol labdarúgó szezon első trófeáját, miután a ligakupa vasárnapi döntőjében legyőzte a Sunderland együttesét.

2014.03.02 17:20MTI
freedigitalphotos.net

A londoni Wembley Stadionban rendezett finálénak a bajnoki címért is versenyben lévő manchesteri gárda volt a favoritja, ennek ellenére egy korai góllal sokáig a PL-ben kiesés ellen küzdő sunderlandiek vezettek.

Az 55. és az 56. percben aztán a City kétszer is eredményes volt, fordított, s a lefújásig az előnyét nemcsak megőrizte, hanem a hajrában még növelni is tudta. A 2012-ben bajnok Manchester City 1970 és 1976 után harmadszor nyerte meg a ligakupát.

Ligakupa, döntő:
Manchester City-Sunderland 3-1 (0-1)
gól: Y. Toure (55.), Nasri (56.), Navas (90.), illetve Borini (10.)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.