Bajnokok Ligája

Görögországban is leégett a Manchester United

A Manchester United kétgólos vereséget szenvedett a keddi első mérkőzésen az Olimpiakosz otthonában a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.

2014.02.25 22:52MTI

A görög együttes a korábbi négy összecsapásukon minden alkalommal kikapott. A bajnokságban címvédőként még veretlen és húszpontos (!) előnnyel éllovas pireuszi csapat magyar játékosa, a kapus Megyeri Balázs a kispadról nézte végig az összecsapást.

A nyolcaddöntős szakaszban ez volt az első hazai siker, az eddigi öt meccsen vendéggyőzelem született. Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, első mérkőzés: Olimpiakosz (görög)-Manchester United (angol) 2-0 (1-0) gól: Dominguez (38.), Campbell (55.)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.