Buszmegállóban várakozott, mikor megtámadták

Agyonvertek egy brazil futballdrukkert

A Santos és a szintén élvonalbeli Sao Paulo vasárnapi, amúgy gól nélküli döntetlennel zárult bajnoki mérkőzése után utóbbi együttes hívei rátámadtak az előbbi csapat buszmegállóban várakozó 34 éves drukkerére.

2014.02.24 18:18MTI
freedigitalphotos.net

A fiatal férfit olyan súlyosan bántalmazták, hogy a kórházban belehalt sérüléseibe. A rendőrség hétfői bejelentése szerint az áldozatot ütötték, rugdosták, de még acélcsövekkel is verték.

A súlyos erőszakcselekményt az ismeretlen tettesek alig három és fél hónappal a nyári, több brazil városban megrendezendő világbajnokság rajtja előtt követték el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.