Saját szurkolóik bántalmazták őket

Sztrájkkal fenyegetőznek a Corinthians megtámadott labdarúgói

Ha nem javulnak a munkakörülményeik, sztrájkba lépnek a szombaton saját szurkolóik által megtámadott Corinthians-labdarúgók.

2014.02.05 11:15MTI
freedigitalphotos.net

A csapat a brazil bajnokságban egy ötcsapatos csoport utolsó helyén áll, miután két győzelmet követően sorozatban harmadszor kapott ki.

A felhevült drukkerek - még a vasárnapi újabb kudarc előtt - szombaton, a Sao Paulótól elszenvedett 5-1-es vereséget követően a kerítést felfeszítve betörtek az edzőközpontba, és több játékost bántalmaztak, akadtak, akiktől az értékeiket (pénzt, telefont) vették el.

Voltak, akik a drukkerharag elől menekülve bezárkóztak az öltözőkbe. Az inzultus nem az első volt, és a labdarúgók most azzal fenyegetőznek, ha nem garantálják a jövőben a biztonságukat, nem fognak pályára lépni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.