Drezdában

Rövidpályás gyorskorcsolya Eb: Heidum ezüst-, Kónya bronzérmet szerzett

Heidum Bernadett ezüst-, Kónya Zsófia pedig bronzérmet szerzett 1500 méteren a rövidpályás gyorskorcsolyázók drezdai Európa-bajnokságának pénteki nyitónapján.

2014.01.17 18:48MTI
MTI

A nemzetközi szövetség (ISU) honlapja szerint a táv hat korcsolyázót felvonultató döntőjében a holland Jorien Ter Mors győzedelmeskedett, Heidum és Kónya pedig többek között a tavaly összetettben Eb-győztes olasz Arianna Fontanát is maga mögé utasította.

A női 1500 harmadik magyar indulója, Keszler Andrea az elődöntőig jutott. Heidum és Kónya ezzel értékes pontokat gyűjtött az összetett kontinensbajnoki címért zajló versenyben, amelynek 3000 méteres szuperdöntőjét vasárnap rendezik meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.