Szalai csapata

A Bayernből erősít a Schalke

A szezon végéig a Szalai Ádámot is foglalkoztató Schalke 04 labdarúgócsapatához került kölcsönbe Jan Kirchhoff, a Bayern München védője.

2013.12.27 13:52MTI

Karl-Heinz Rummenigge, a Bajnokok Ligájában és a Bundesligában is címvédő klubot működtető gazdasági társaság elnöke azt mondta, hogy mindkét fél jól járt az üzlettel, mert a gelsenkircheniek védelme megerősödik, míg a 22 éves futballista játéklehetőséghez jut, amire jelenleg nincs esélye a Bayernnél.

Kirchhoff a nyáron érkezett a bajorokhoz a Mainz együttesétől, azaz korábban együtt játszott a magyar válogatott támadóval, akivel most ismét csapattársak lettek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.