Schalke

Szalai Ádám egyedül maradt

Idén már nem tér vissza a pályára Klaas-Jan Huntelaar, a Szalai Ádámot is foglalkoztató Schalke 04 labdarúgócsapatának holland válogatott támadója.

2013.10.17 21:10MTI
Fotó: MTI

Az augusztus 17-én részleges térdszalag-szakadást szenvedett csatár közel két hónap kihagyás után, hétfőn edzett újra csapattársaival, de egy rúgás után abba kellett hagynia a gyakorlást. "Abból kell kiindulnunk, hogy az őszi szezonban már nem játszhat.

Egyelőre nem tudjuk, hogy a konzervatív gyógymódot vagy a műtétet választjuk" - jelentette ki Horst Heldt klubmenedzser, hozzátéve: a keddi CT-vizsgálat szerint súlyosbodott a sérülés. A Schalke nyolc forduló után a nyolcadik helyen áll a 18 csapatos Bundesligában, s kilenc ponttal marad el a címvédő és listavezető Bayern Münchentől.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.