Sportcsillagok Gálaestje

Kik lesznek az Év sportolói?

Ma végre kiderül, hogy az idén kik lettek az Év sportolói. A Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) által 56. alkalommal megszervezett szavazás eredményhirdetésére hagyományosan a Sportcsillagok Gálaestje keretében kerül sor.

2013.12.19 07:10MTI
MTI, archív

A fővárosi Syma Csarnokban 19 órakor kezdődő eseményen - amelyet a Duna élőben közvetít - fellépnek többek között Radics Gigi, Király Viktor, Cserpes Laura énekesek, Badár Sándor humorista, illetve Szász Kitti és Kovács Péter freestyle világbajnok labdarúgók.

Az öt kategória - férfi, női, csapat, edző, szövetségi kapitány - dobogósainak sorrendjére csak a színpadon derül fény. Tavaly Gyurta Dániel és Risztov Éva úszók, a Dombi Rudolf, Kökény Roland kajakkettes, valamint Széles Sándor úszóedző és Mocsai Lajos, a férfi kézilabdázók szövetségi kapitánya győzött.

Akárcsak tavaly, idén is lesz közönségdíjas, s az MSÚSZ ismét díjazza a legjobb fogyatékos sportolókat. Ugyancsak a gálaesten adják át a magyar Aranylabdát.

A Sportcsillagok Gálaestjének díszvendégei között lesz Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, illetve Simicskó István, az Emberi Erőforrások Minisztériumának sportért és ifjúságért felelős államtitkára is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.