Idén is Michelisz a legnépszerűbb

Először lesz külföldi díjazott a Sportcsillagok Gálaestjén

Először lesz külföldi díjazott a Sportcsillagok Gálaestjén, melynek közönségszavazásán - akárcsak az elmúlt két évben - ismét Michelisz Norbert bizonyult a legnépszerűbbnek.

2013.12.11 11:46MTI
MTI, archív

A jövő csütörtökön immár 56. alkalommal sorra kerülő ünnepség szerdai sajtótájékoztatóján kiderült, hogy idén csaknem 300 sportújságíró szavazata alapján hirdetnek győztest az öt kategóriában, így a férfiaknál, a nőknél, a csapatoknál, az edzőknél és a szövetségi kapitányoknál.

"Minden díjazott jelen lesz a gálán, egyedül a Bajnokok Ligája-győztes Győr női kézilabdacsapatának néhány klasszisa hiányozhat majd, amennyiben a reményeknek megfelelően a magyar válogatott még versenyben lesz a szerbiai világbajnokságon" - mondta Pajor-Gyulai László, az eseményt szervező Magyar Sportújságírók Szövetségének elnöke. A díjazottak nevét a a gálaesten hozzák nyilvánosságra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.