Magyarok a csúcson

Gyurta Dániel Európa-bajnok!

Gyurta Dániel olimpiai bajnokunk, aranyérmet nyert vasárnap 200 méter mellen a Herningben zajló rövidpályás úszó Európa-bajnokságon.

2013.12.15 17:11MTI
MTI

Gyurta - aki korábban a leggyorsabb volt 100 méteren is - a saját világcsúcsától mindössze öt századmásodperccel maradt el, 2:00.72 perccel a világ idei legjobb eredményével győzött.

Ez volt a magyar küldöttség nyolcadik érme Herningben. Korábban győzött Hosszú Katinka 200 vegyesen, Verrasztó Dávid 400 vegyesen, Gyurta Dániel 100 mellen és Gyurta Gergely 1500 gyorson, míg másodikként végzett Hosszú 100 és 400 vegyesen és Bernek Péter 200 háton.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.