Eltiltást is "kiosztottak"

Szurkolói bekiabálások miatt bírságolt az MLSZ

A Ferencvárost és az Újpestet 400-400 ezer, a Haladást és a Videotont pedig 300-300 ezer forint bírságra ítélte a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága bajnoki, illetve Magyar Kupa-mérkőzésen elhangzott szurkolói bekiabálások miatt.

2013.12.03 20:24MTI
MTI

A bizottság keddi tájékoztatása szerint az FTC-Pécs bajnoki mérkőzésen a hazai szurkolók az Újpestet, a Paks-Újpest összecsapáson pedig a vendégszimpatizánsok a Ferencvárost mocskolták, ezért a két fővárosi klub 200-200 ezer forintot fizet.

Hasonló okból a múlt szerdai, egymás elleni Magyar Kupa-nyolcaddöntő első felvonását követően mind az FTC-t, mind az Újpestet további 200 ezer forintra bírságolták.

A Haladás-Videoton bajnoki találkozón a szurkolótáborok egymást szidalmazták - a szombathelyiek a játékvezetőt is -, ezért mindkét klub 300-300 ezer forintot fizet mint visszaeső.

A Diósgyőr-Videoton mérkőzésen a hazai szurkolók olyan molinókat helyeztek ki, amelyekért korábban már megbüntették a klubot, most ezért újabb 200 ezer forintot kell fizetni. Iszlai Bence (Haladás) mint visszaeső két, Rajos Gábor (Haladás) egy soron következő bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A fegyelmi bizottság a Győri ETO-t és a Kaposvárt az igazolási és átigazolási szabályzat megsértéséért 100-100 ezer forintra büntette.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.