Ki lesz a legjobb?

FIFA/FIFpro Év csapata - megvan a kapusok listája

A legjobb védők listáját szerdán, a középpályásokét pénteken, a támadókét pedig jövő hétfőn ismertetik. aAz álomtizenegyet a január 13-i FIFA-gálán hozzák nyilvánosságra.

2013.12.02 17:51MTI

A spanyol Iker Casillas (Real Madrid), a cseh Petr Cech (Chelsea), a német Manuel Neuer (Bayern München), az olasz Gianluigi Buffon (Juventus) és a spanyol Victor Valdes (FC Barcelona) szerepel a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA), valamint a futballistákat képviselő érdekvédelmi szervezet (FIFpro) által kiadott listán, amelyről az Év csapatába kerül majd a legtöbb szavazatót begyűjtő játékos.

A névsor csak egyetlen helyen változott tavaly óta: egy éve Joe Hart (Manchester City) fért be a legjobb ötbe, őt most Victor Valdes "váltotta". A legnagyobb esélyes ezúttal Neuer, aki az előző szezonban triplázott, azaz bajnokságot és kupát, valamint Bajnokok Ligáját nyert a Bayern Münchennel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.