Margitsziget

Mikulássapkás jótékonysági futás a látássérültekért

Jótékonysági futást rendez a Látássérültek Szabadidős Sportegyesülete (LÁSS) december 8-án a Margitszigeti Atlétikai Centrumban.

2013.12.01 01:30MTI

A résztvevők Mikulássapkában és csengővel futják végig az egy vagy két szigetkört. A MikuLÁSS futás bevételét az egyesület működésére és programok szervezésére fordítják.

A belső, 400 méteres pályán úgynevezett érzékenyítő futást rendeznek, a távot az érdeklődők bekötött szemmel, segítővel teljesíthetik - közölte az esemény kommunikációjával foglalkozó cég pénteken az MTI-vel. Az esemény fővédnöke Miklósa Erika, a futás előtti bemelegítésen pedig Béres Alexandra készíti fel a résztvevőket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.