Brazil kiütés

Nem kímélték a vb-házigazdák Hondurast - videón a gólok!

A dél-amerikai együttes a második félidőben gálázott, utolsó gólja pedig élményszámba ment.

2013.11.17 13:58MTI
Forrás: youtube.com

A brazil labdarúgó-válogatott kiütéses, 5-0-ás győzelmet aratott Honduras ellen a Miamiban rendezett barátságos mérkőzésen.

A jövő évi világbajnokság házigazdájának együttese az első félidőben még nehezen találta a fogást ellenfelén, de Paulinho 21. percben szerzett találatával így is előnnyel mehetett a pihenőre.

A fordulás után aztán kijött a két együttes közötti tudáskülönbség, Dante, Maicon, Willian és Hulk is betalált, így a brazilok simán nyertek. A dél-amerikai együttes a második félidőben gálázott, utolsó gólja pedig élményszámba ment, ugyanis előbb Ramires passzolt sarokkal Robinhóhoz, ő ugyanígy továbbított Hulkhoz, az orosz Zenitet erősítő futballista pedig szintén sarokkal tette maga elé, majd lőtt a hálóba.

A brazil válogatott kedden Torontóban a chilei nemzeti csapat ellen lép majd pályára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.