Fél év kihagyás várhat rá

Súlyosan megsérült a Real Madrid sztárja

Elszakadt a keresztszalag Sami Khedira térdében, a német válogatott és a Real Madrid labdarúgója azonban talán még időben felépülhet a 2014-es, brazíliai világbajnokságra.

2013.11.16 14:47MTI

A 26 éves Khedira jobb térde péntek este, a Németország-Olaszország (1-1) barátságos mérkőzésen sérült meg. A 67. percben olyan szerencsétlenül szabálytalankodott Andrea Pirlóval szemben, hogy nem tudta folytatni a játékot.

A német válogatott orvosa szerint a keresztszalag-szakadás utáni felépülése körülbelül hat hónapig tart. Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt ugyanakkor nem tartja elképzelhetetlennek, hogy a játékos ott lesz a jövő évi, brazíliai vb-n.

"Hatalmas csapás ez nekünk. Sami óriási harcos, soha nem adja fel, és mindig optimista. Ez fogja őt segíteni a felépülésben. Optimista vagyok, fel fog épülni a világbajnokságra" - mondta Joachim Löw, a német nemzeti csapat, szövetségi kapitánya.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.