Mindenki a reményfutamban

A reményfutamban a magyar egységek az evezős Vb-n

Mind az öt magyar egység a reményfutamban folytathatja szereplését az ausztriai Ottensheimban kedden megkezdődött evezős-világbajnokságon, amelyet az olimpia műsorában nem szereplő számokban írtak ki.

2008.07.22 18:45MTI

A hazai szövetség tájékoztatása szerint az előfutamok során egyformán negyedikként zártak a piros-fehér-zöld hajók. A kétpárban kétszeres vb-aranyérmes Haller Ákos ezúttal kormányos kettesben próbálkozik szegedi klubtársaival, Tari Jánossal és Baka Sándorral, míg Hajdú Zsuzsanna és Kitka Gergely könnyűsúlyú egypárban indult. 

Hosszú évtizedek után először a nyolcasoknál is van magyar résztvevő, a férfiak könnyűsúlyú kategóriájában az MTK, a Győri SVSC, a Csepel EK és a Külker EK versenyzői ültek össze, női könnyűsúlyú négypárevezősben pedig a tapasztalt Alliquander Anna három fiatallal szállt vízre. 

A reményfutamokat szerdán rendezik, a vb - amelyen az ifjúsági korosztály küzdelmében hét magyar egység versenyez - vasárnapig tart.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.