NHL

Nincs már nyeretlen, kapus ütötte a gólt Phoenixben

Mike Smith, a Phoenix Coyotes kapusa ütötte az utolsó gólt a Detroit Red Wings elleni 5-2-re megnyert találkozón. A kiváló ütőkezelő hálóőr lövésénél a pakk 0,1 másodperccel a lefújás előtt haladt át a gólvonalon.

2013.10.20 09:21MTI

Nincs már nyeretlen csapat az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) 2013/14-es szezonjában, miután a szombati játéknapon a New Jersey Devils 4-0-ra győzött a New York Rangers ellen.

A hazaiak kapusa, Corey Schneider 22 lövést hárított és NHL-es pályafutása 10. hibátlan összecsapásán van túl.

Mike Smith, a Phoenix Coyotes kapusa ütötte az utolsó gólt a Detroit Red Wings elleni 5-2-re megnyert találkozón. A kiváló ütőkezelő hálóőr lövésénél a pakk 0,1 másodperccel a lefújás előtt haladt át a gólvonalon.

Az NHL 1917 óta íródó történetében a mostanival együtt 11 kapus szerzett összesen 14 találatot. A hálóőrök gyakorlatilag csak akkor tudnak eredményesek lenni, ha a gólhátrányban lévő ellenfél lehozza a kapusát, hogy helyette mezőnyjátékost küldjön a jégre.

Eredmények:
Pittsburgh Penguins-Vancouver Canucks 4-3, szétlövés után
Ottawa Senators-Edmonton Oilers 1-3
Washington Capitals-Columbus Blue Jackets 4-1
Buffalo Sabres-Colorado Avalanche 2-4
Montreal Canadiens-Nashville Predators 1-2
New Jersey Devils-New York Rangers 4-0
Tampa Bay Lightning-Boston Bruins 0-5
Florida Panthers-Minnesota Wild 2-1, szétlövés után
Chicago Blackhawks-Toronto Maple Leafs 3-1
New York Islanders-Carolina Hurricanes 3-4
Phoenix Coyotes-Detroit Red Wings 5-2
San Jose Sharks-Calgary Flames 6-3
Los Angeles Kings-Dallas Stars 5-2

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.