NHL

Taylor Hall megdöntötte Wayne Gretzky rekordját

Az NHL történetének legeredményesebb alakja még 1981. december 18-án, a St. Louis Blues ellen kilenc másodperc alatt duplázott.

2013.10.18 08:25MTI

Taylor Hall, az Edmonton Oilers csatára nyolc másodperc különbséggel lőtt két gólt a New York Islanders ellen 3-2-re elveszített mérkőzésen és ezzel megdöntötte a legendás Wayne Gretzky klubcsúcsát az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) csütörtöki játéknapján.

Az NHL történetének legeredményesebb alakja még 1981. december 18-án, a St. Louis Blues ellen kilenc másodperc alatt duplázott.

A Colorado Avalanche és a San Jose Sharks is kikapott legutóbb (hat győzelem után), így nincs már veretlen együttes a mezőnyben. A New Jersey Devils viszont egyedüliként a 30 csapat közül változatlanul nyeretlen, mivel hetedik meccsét is elbukta.

Eredmények:
Toronto Maple Leafs-Carolina Hurricanes 2-3
Philadelphia Flyers-Pittsburgh Penguins 1-4
Buffalo Sabres-Vancouver Canucks 0-3
New York Islanders-Edmonton Oilers 3-2
Montreal Canadiens-Columbus Blue Jackets 5-3
Florida Panthers-Boston Bruins 2-3
Ottawa Senators-New Jersey Devils 5-2
Tampa Bay Lightning-Minnesota Wild 3-1
Chicago Blackhawks-St. Louis Blues 2-3, szétlövés után
Nashville Predators-Los Angeles Kings 1-2, sz. u.
Dallas Stars-San Jose Sharks 4-3, sz. u.
Colorado Avalanche-Detroit Red Wings 2-4

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.