Holland-magyar

Orbán: a 8-1-es vereség felért egy agyrázkódással

Orbán Viktor miniszterelnök elmondta, hogy agyrázkódással ért fel számára a magyar labdarúgó-válogatott Hollandiában elszenvedett történelmi, 8-1-es veresége a pénteki világbajnoki selejtezőn.

2013.10.14 15:24MTI
MTI

A Index portál kérdésére a kormányfő hozzátette, hogy még nem heverte ki a kudarcot. Orbán Viktor azt is elmondta a portálnak, hogy - szokásával ellentétben - azért nem volt ott a meccsen, mert pénteken egész nap a Kereszténydemokrata Internacionálé vezetőségével tárgyalt Budapesten.

A magyar csapat a 8-1-es fiaskóval beállította története legsúlyosabb különbségű vereségét, 1908-ban Angliától, 1941-ben pedig Németországtól kapott ki 7-0-ra. A találkozó után Egervári Sándor szövetségi kapitány lemondott posztjáról.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.