Szurkolók nélkül

Zártkapus meccsre büntették az AC Milan csapatát

A következő hazai bajnoki meccsét zárt kapuk mögött kell lejátszania az olasz élvonalban szereplő AC Milan labdarúgócsapatának, mert szurkolói sértő rigmusokat skandáltak a Juventus vendégeként 3-2-re elveszített vasárnap esti rangadón. A milánói piros-feketék, az Udinese ellen töltik le a büntetést.

2013.10.07 20:07MTI
http://www.freedigitalphotos.net

A milánói egyesületnek ez a második ilyen büntetése ebben a szezonban, az elsőt azért kapta, mert szimpatizánsai a Napoli drukkereit sértegették a két csapat találkozóján.

A Milannak így az október 19-i, Udinese elleni mérkőzését kell zárt kapuk mögött megrendeznie, e mellett 50 ezer eurós (14,8 millió forint) pénzbüntetést is ki kell fizetnie. A klub bejelentette, fellebbez a döntés ellen.

Philippe Mexest, a Juventus elleni rangadón kiállított milánói védőt - szintén hétfőn - négymeccses eltiltással büntették.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.