Seria A

A sírból hozta vissza a Milan és a Juve, Napoli csalódás

Hátrányból fordítva ugyan, de begyűjtötte a három pontot a címvédő Juventus, amely 2-1-re diadalmaskodott a Chievo vendégeként.

2013.09.25 22:57MTI

Az AS Roma 2-0-ra nyert a Sampdoria vendégeként az olasz labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójának szerdai játéknapján, ezzel továbbra is százszázalékos, ráadásul egyedüliként maradt hibátlan, mivel a Napoli hazai pályán meglepetésre 1-1-es döntetlent játszott a mérkőzés előtt még pont nélküli Sassuolo együttesével.

Hátrányból fordítva ugyan, de begyűjtötte a három pontot a címvédő Juventus, amely 2-1-re diadalmaskodott a Chievo vendégeként. Az AC Milan - akárcsak másfél hete a Chievo vendégeként - ezúttal is vesztes állásból, a hajrában harcolta ki a döntetlent: a piros-feketék 3-1-es hátrányban voltak a Bologna vendégeként, ám Robinho a 89. percben szépített, Abate pedig a 92. percben egyenlített.

Serie A, 5. forduló: Bologna-AC Milan 3-3 (1-1) Chievo-Juventus 1-2(1-0) Lazio-Catania 3-1 (1-0) Livorno-Cagliari 1-1 (1-0) Napoli-Sassuolo 1-1 (1-1) Parma-Atalanta 4-3 (4-2) Sampdoria-AS Roma 0-2 (0-0) Torino-Verona 2-2 (1-1) kedden játszották: Udinese-Genoa 1-0 (0-0) szerda: csütörtök: Internazionale-Fiorentina 20.45

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.