Koppenhágában nem koppantak a magyarok

Hat magyar érem a junior és U23-as maratoni kajak-kenu vb nyitónapján

Hat érmet, köztük három aranyat nyertek a magyar versenyzők a Koppenhágában zajló junior és U23-as kajak-kenu maratoni világbajnokság első, pénteki napján.

2013.09.20 21:15MTI

A viadal hivatalos honlapja szerint junior férfi kajak egyesben (21,5 km) Petró Ádám győzött, Koleszár Mátyás pedig harmadik lett, míg ugyanebben a számban a nőknél (17,2 km) Takács Tamara bizonyult a legjobbnak, Czéllai-Vörös Zsófia pedig bronzérmet szerzett.

A junior férfi kenu egyesek küzdelmében (17,2 km) Khaut Kristóf győzött, női kajak kettesben (17,2 km) - szintén a junioroknál - pedig a Metz Zsófia, Mátyás Mercédesz duó ezüstérmet nyert.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.