Csalódást okoztak

Otthon ikszelt a Győr az UEFA Kupában

A Győr hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a grúz Zestafoni csapatával a labdarúgó UEFA Kupa első selejtezőkörének első felvonásán.

2008.07.18 09:48MTI/ ma.hu

Csalódást okozott a Győr csapata. Az grúz ellenfélről ugyan nem sokat tudtunk a mérkőzés előtt, de azt lehetett sejteni, hogy nem világverő csapatról van szó, tehát az előny megszerzése szinte kötelező feladatnak tűnt.
 
Ehhez képest szinte helyzetet is alig alakított ki a Győr. Az első félidő legnagyobb gólhelyzete Bajzát előtt adódott, aki 12 méterről a bal sarok mellé lőtt. A vendégek az utolsó percben szabadrúgásból szereztek vezetést. 

A második 45 percben gyorsan egyenlített a hazai együttes, a győzelem megszerzése azonban nem sikerült. Kemény visszavágó elé néz a Győr, a továbbjutás innentől kezdve már nem lesz egyszerű feladat. 

UEFA Kupa, selejtező, 1. forduló, 1. mérkőzés: 

Győri ETO-FC Zestafoni (grúz) 1-1 (0-1) Győr, 4500 néző, v: Angel Ivanov (bolgár) gól: Böőr (59.), illetve Nikolov (45., öngól) sárga lap: Böőr (12.), Bajzát (84.), Völgyi (86.), illetve Gelasvili (34.), Gotsiridze (86.) 

45. perc: Vieira csavart be szabadrúgást a győri tizenhatoson belülre, a menteni igyekvő Nikolov a saját kapujába csúsztatta a labdát, öngól (0-1). 

59. perc: Kovács kapu elé lőtt labdáját Kvaskvadze kitenyerelte Bajzát elől, a jó ütemben érkező Böőr azonban 14 méterről a hálóba lőtt (1-1)

A visszavágót július 31-én rendezik.

 

Csak nyújtózkodtak... (Fotó:MTI)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.