Ismeretlen ellenfelek a láthatáron

A magyar csapatok is megkezdik a szereplést az UEFA - kupában

Csütörtökön megkezdődik a labdarúgó UEFA Kupa 2008/09-es idénye: a selejtező első fordulójában már mindkét magyar csapat, azaz a Győri ETO FC és a DVSC-TEVA is érdekelt.

2008.07.17 11:48MTI

Előbbi hazai környezetben fogadja a grúz Zestaponi együttesét, Egervári Sándor vezetőedző pedig óvatosan fogalmazott: "Sajnos, kevésbé használható DVD-t kaptunk ellenfelünkről, mert nem egy hazai, hanem egy nagyon rossz talajon játszott, idegenbeli mérkőzésről készült felvételt juttattak el hozzánk. Így csütörtökön, vakon kezdjük el a meccset, de bízom benne, hogy sikerül a saját játékunkat ráerőltetni az ellenfélre, mert ha a mi stílusunk érvényesül, akkor nagy lépést tehetünk a továbbjutás felé" – mondta Egervári a klub hivatalos honlapján.

A kupagyőztes Debrecen Kazahsztánban, a Sahtar Karaganda vendégeként lép pályára. "Fontos, hogy tiszta fejjel menjenek a pályára a játékosaink, legyen megfelelő önbizalmuk, magabiztosan, koncentráltan futballozzanak, és meg tudják oldani a feladatukat. Reméljük, a négyórás időeltolódás nem viseli majd meg a csapatot. Nem tudjuk azt sem, a magaslati különbségnek lesz-e jelentősége, de az nagyon fontos, hogy fejben mindenki ott legyen a meccsen" - nyilatkozta a debreceniek hivatalos honlapján Herczeg András vezetőedző.

A visszavágókat július 31-én rendezik.

UEFA Kupa-selejtező, 1. forduló, 1. mérkőzések:

GYŐRI ETO FC-Zestaponi (grúz) 20 ó

Sahtar Karaganda (kazah)-DVSC-TEVA 14 ó

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.