Magyar drukker nem felejt

Képek és videó az észtverésről - "Bukarestben kellett volna hej, hej"

"Úgy szurkolunk, ahogy játszottatok". "Bukarestben kellett volna, hej, hej". Ilyen és ehhez hasonló rigmusok, transzparensek, és egy viszonylag üres stadion emlékeztette arra válogatottunkat, hogy a magyar drukkerek nem felejtik el a Romániában mutatott lélektelen játékot.

Katt ide a képekért: "Bukarestben kellett volna hej, hej" képgaléria

2013.09.11 00:43ma.hu
Fotó: ma.hu, további fotók a képre kattintva

Az Észtország elleni Vb-selejtező tétjét a csoportmásodik hely elérésének lehetősége mellett az a kérdés adta, hogy szurkolóink megbocsátottak-e a múlt pénteki bukaresti teljesítményért válogatottunknak.

Ez történt Bukarestben, és a pokoli túra során. Katt ide!

Nos, a választ nagyon hamar megadták a drukkerek: NEM! Kongó lelátók, néma szurkolótábor, üzenetek a csapatnak. Így aztán az UEFA elnöke, Michel Platini elgondolkodhatott Orbán Viktor miniszterelnök és Csányi Sándor MLSZ-elnök között ülve, hogy Budapest 2020-as Európa-bajnoki rendezése realitás lehet-e egyáltalán.

A csapat ezúttal nem tojt be, és ha Bukarestben csak fele annyira küzdött volna, mint most, talán még tökös legényeknek is gondolhatnánk fiainkat. Az észt válogatott közben semmit nem mutatott pénteki bravúrformájából (iksz a hollandok ellen), így az Egervári-tizenegy szinte akkor lőtt gólt, amikor akart.

A végeredmény 5-1, a nézőket ez azonban csak részben hatotta meg, a magyar drukker ugyanis nem felejti el, ha elárulják:

Mivel a törökök nyertek Romániában – ők nem csináltak maguk alá a bukaresti pokolban… - válogatottunk esélyei visszajöttek, igaz, a csoportmásodik helyhez győzni kell Hollandiában. Nem lesz egyszerű.

Bár Dzsudzsák Balázs amilyen vagány a mikrofon előtt, saját szurkolóit ostorozva, nyilvánvalóan Amszterdamban sem a gyáva formáját hozza majd, mint tette azt Romániában. És akkor tovább álmodozhatunk, számolgathatunk, hiszen „a fejlődés folyamatos”.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.