Jól sikerült a visszavágó

Spanyol Szuperkupa - végül a Barcelonáé lett a győzelem

A bajnok FC Barcelona hazai környezetben 0-0-ás döntetlent játszott a kupagyőztes Atlético Madriddal a labdarúgó Spanyol Szuperkupa-döntő szerda esti visszavágóján, így a Madridban született 1-1-es eredménnyel a katalán gárda nyerte a Spanyol Szuperkupát.

2013.08.29 07:12MTI

Története során az FC Barcelona tizenegyedszer hódította el a trófeát. A mérkőzés végén, a 89. percben Gerardo Martino együttese büntetőhőz jutott, Lionel Messi azonban elhibázta a tizenegyest.

A visszavágón lépett először együtt a pályára a kezdő tizenegyben az argentin sztár és a Barca új csillaga, a brazil Neymar. A katalán csapat emberelőnyben fejezte be a mérkőzést, Filipe Luist ugyanis a 80. percben kiállították. Az Atlético játékosa Dani Alvesszel szemben szabálytalankodott.

Spanyol Szuperkupa, visszavágó:
FC Barcelona-Atlético Madrid 0-0 (0-0)

A kupát 1-1-es összesítéssel, idegenben lőtt több góllal a Barcelona nyerte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.