Már meg is egyeztek?

Rekordáron kerülhet a Real Madridhoz a Tottenham játékosa

Spanyol sajtóértesülések szerint szóban már megegyezett egymással a Real Madrid cspata és a Tottenham Hotspur labdarúgóklub Gareth Bale vételárával kapcsolatban.

2013.08.01 11:15MTI

Az AS úgy tudja, az előző szezonban az angol Premier League legjobb játékosának választott walesi szélső vételára minden eddigi rekordot megdöntő 120 millió euró (36 milliárd forint) lesz, de addig nem jelentik be hivatalosan az egyezséget, amíg nem sikerül megállapodni az összegbe beleszámító játékosokról, akik közé az értesülések szerint Fabio Coentrao, Ángel Di María és Álvaro Morata tartozik. 

Amennyiben beigazolódik a csillagászati összeg, a 24 éves Bale lehet minden idők legdrágább játékosa. Ezt a rekordot Cristiano Ronaldo tartja, a portugál aranylabdás 2009 nyarán 94 millió euróért került a Manchester Unitedtől a Real Madridba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.