A legértékesebbek

Videóval: a Real Madrid itt veri a Barcát, az MU-t, a Cowboyst és a Yankeest is

A mértékadó magazin 50 klubot tartalmazó listáján a 3,3 milliárd dollár (nagyjából 962 milliárd forint) értékűre becsült Real mögött a tavalyi első angol Manchester United (3,17 milliárd dollár) áll a második, a Madrid ősi riválisa, a spanyol bajnok FC Barcelona (2,6 milliárd dollár) pedig a harmadik helyen.

2013.07.15 21:04MTI
Fotó: deviantart

A Real Madrid labdarúgóklub a világ legértékesebb sportegyesülete a Forbes amerikai gazdasági szaklap legfrissebb, hétfőn nyilvánosságra hozott összeállítása szerint. A mértékadó magazin 50 klubot tartalmazó listáján a 3,3 milliárd dollár (nagyjából 962 milliárd forint) értékűre becsült Real mögött a tavalyi első angol Manchester United (3,17 milliárd dollár) áll a második, a Madrid ősi riválisa, a spanyol bajnok FC Barcelona (2,6 milliárd dollár) pedig a harmadik helyen.

A negyedik pozíciót a New York Yankees baseball-csapata (2,3 milliárd dollár), az ötödiket pedig a Dallas Cowboys amerikaifutball-gárdája (2,1 milliárd dollár) foglalja el.

Best of Real

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.