Női vízilabda

Dráma Barcelonában: 3 gólos előnyről vesztettek a lányok, irány a bronzérem!

A magyar női vízilabda-válogatott 13-12-es vereséget szenvedett a házigazda spanyol csapattól a barcelonai vizes világbajnokság szerdai elődöntőjében, így a bronzéremért játszhat. A magyar válogatott a pénteki bronzmérkőzésen az orosz csapattal találkozik 16.30 órától.

2013.07.31 22:59MTI
Fotó: MTI

Merész András együttese az első három negyedben kiváló teljesítményt nyújtott, még azt is "túlélte", hogy a játékvezetők megadták a spanyoloknak a hazai pálya előnyét. A záró szakaszban azonban a spanyolok, főként feljavult védekezésüknek köszönhetően fordítottak és megnyerték az összecsapást. A magyarok legeredményesebb játékosa a négy gólt szerző Antal Dóra volt. A magyar válogatott a pénteki bronzmérkőzésen az orosz csapattal találkozik 16.30 órától.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.