Hollandia is pipa

Elődöntős a női vízilabda-válogatott

A magyar csapat történetének 50. világbajnoki mérkőzését nyerte meg, mely mutatóval abszolút világelső a női pólós mezőnyben.

2013.07.29 21:33MTI
Fotó: MTI

A magyar női vízilabda-válogatott bejutott a legjobb négy közé a barcelonai vizes világbajnokságon, miután a hétfői negyeddöntőben 11-7-re legyőzte a holland csapatot. Bár a vezetést a németalföldiek szerezték meg, a folytatás magyar örömjátékot hozott. Elsősorban a négy gólig jutó Keszthelyi Rita vezérletével 7-1-re húzott el Merész András együttese, amely sokáig nem engedte közelebb az ellenfelet.

Bár a negyedik negyedben - a sorozatos magyar kiállítások következményeként is - a hollandok még felzárkóztak 9-7-re, a vége 11-7-es magyar diadal lett. A szerdai elődöntőben a Merész-gárda a hétfő késő esti Spanyolország-Egyesült Államok meccs győztesével csap össze. A magyar csapat történetének 50. világbajnoki mérkőzését nyerte meg, mely mutatóval abszolút világelső a női pólós mezőnyben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.