100 méter háton

Vizes vb: Cseh László nem jutott a fináléba

Cseh László nem jutott a fináléba 100 méter háton a barcelonai vizes világbajnokság úszóversenyeinek második napján.

2013.07.29 18:41MTI
Fotó: MTI

A hétfő esti program elődöntőjében a 27 esztendős olimpiai ezüstérmes, világbajnok és többszörös Eb-győztes magyar versenyző négy századdal jobb időt ért el, mint délelőtti előfutamban, de 54.00 másodperces teljesítménye csak a futam hetedik, az összetett 13. helyéhez volt elég. 

"Ez az úszás olyan semmilyen volt, nem kerültem 54 másodpercen belülre. (...) Sokkal jobban kellett volna mennem, nem tudom, miért nem sikerült, pedig bírtam erővel. A forduló is rendben volt, de lassan kezdtem, túlságosan is lassan" - nyilatkozta az MTI-nek a versenyző. Cseh László a 2005-ös montreali világbajnokságon bronz-, a 2004-es madridi Európa-bajnokságon pedig aranyérmet nyert ezen a távon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.