Piros lap

Újabb fejezet az olasz bundabotrányban: 3 csapat és 8 játékos érintett az

Az élvonalból a Lazio és a Genoa, továbbá a másodosztályú Lecce érintett az olasz futball bundabotrányának legújabb fejezetében.

2013.07.10 19:57MTI

Az olasz szövetség szerdán a három klub mellett nyolc játékost gyanúsított meg a 2011 májusában lejátszott két első osztályú bajnoki mérkőzés eredményének manipulálásával. Köztük van a Lazio csapatkapitánya, Stefano Mauri is. A másik hét érintett labdarúgó Mario Cassano, Carlo Gervasoni, Omar Milanetto, Alessandro Zamperini, Massimiliano Benassi, Antonio Rosati és Stefano Ferrario.

Amennyiben a vádak beigazolódnak, a futballisták hosszú eltiltásra, míg a klubok akár pontlevonásra számíthatnak. Az ügyész Maurira például ötéves eltiltást kért.

A gyanú szerint a Lazio-Genoa (4-2) és a Lecce-Lazio (2-4) találkozók eredményeit befolyásolták csalással.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.