Bundabotrány

4-4 lett a végeredmény - le is tartóztatták az ifimeccs asszisztensét

A debreceni klub honlapjának keddi híre alapján az asszisztensnek az volt a "feladata", hogy minél több gól szülessen a találkozón.

2013.06.04 18:01MTI

A debreceni klub hivatalos honlapjának információi szerint a rendőrség letartóztatta a múlt szerdai, 4-4-re végződött DVSC-DLA - Kecskemét U19-es bajnoki labdarúgó-mérkőzésen közreműködő asszisztenst, aki a gyanú szerint manipulálta a találkozót.

A honlap keddi híre alapján az asszisztensnek az volt a "feladata", hogy minél több gól szülessen a találkozón. A játékvezető az asszisztens közreműködésével négy büntetőt ítélt a meccsen - olvasható a honlapon.

A klub jelezte, hogy a rendőrség sem a Debreceni Labdarúgó Akadémiát, sem a játékosokat nem kereste az üggyel kapcsolatban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.