M. Zsolt

Foci - újabb gyanúsított a bundaügyben

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság újabb embert vett őrizetbe a bundázó labdarúgók ügyében.

2013.06.04 16:49MTI

A police.hu keddi beszámolója szerint az elfogott M. Zsolt veresegyházi lakos ellen indítványozták az előzetes letartóztatás elrendelését.

Hétfőn az üggyel összefüggésben - amelyben labdarúgókat és játékvezetőket vesztegetett meg a gyanú szerint egy bűnözői csoport - hat embert, köztük korábbi élvonalbeli futballistákat fogott el a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság.

A gyanú szerint a bűnözői csoport anyagi ellenszolgáltatás fejében játékosokat, játékvezetőket vesztegetett meg, hogy az élvonalbeli és utánpótlás-mérkőzéseket a számukra megfelelő módon alakítsák, azon a kért események, illetve a megfelelő eredmények szülessenek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.