Egyik csapatánál sem tudta "elkerülni"

Bundabotrány - H. Gábor: ez a vírus engem is megfertőzött

Egyik csapatánál sem tudta "elkerülni", hogy fogadási csalásba keveredjen.

2013.02.26 10:03MTI

"Nem én fogadtam. Én kaptam egy marék ötszázast (eurót) és követtem az utasításokat" - nyilatkozta a Nemzeti Sportnak a Siófok, a REAC, illetve a Diósgyőr korábbi futballistája, aki jelenleg Dubajban dolgozik.    
   
"Sajnos én akkor voltam NB I-es labdarúgó, amikor ez a betegség burjánzott. Ez a vírus engem is megfertőzött. Futballgyilkosok lennénk? Nem lehet megölni, aki már halott" - mondta a játékos, hozzátéve, nem gondolt arra, hogy lebukhat.
   
A mérkőzések befolyásolásával kapcsolatban homályosan fogalmazott H. Gábor: "Nehéz elhitetni mindenkivel, hogy nyerni akarsz, miközben úgy játszol, hogy lélekben a másik csapat meze van rajtad. Ráadásul Magyarországon nagyon rossz csatárok vannak, nem elég őket egyszer elengedni, hogy betaláljanak..."
   
H. Gábor - akinek meg kell majd jelennie a bíróság előtt - az interjúban cáfolta azokat a híreket, melyek szerint D. Lajosra, illetve a Sport TV műsorvezetőjére, korábbi barátnőjére, L. Bettára is terhelő vallomást tett volna.
   
A Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) adatai alapján a gyanú szerint 33 hazai és nemzetközi futballmérkőzés eredményét manipulálták, amivel több millió eurós kárt okoztak a nemzetközi fogadóirodáknak. A gyanúsítottak száma a nyomozati szakasz végére 50-ről 46-ra csökkent. E héttől már a - legfeljebb 90 napig terjedő - vádelőkészítő szakasz tart.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.