Újabb szerződést írt alá

Maradona sportnagykövet marad

A korábbi világklasszis labdarúgó, Diego Maradona újabb egyéves szerződést kötött a dubaji sporttanáccsal, így az Egyesült Arab Emírségek sportnagykövete marad, továbbá a jövőben a dubaji futballakadémián folyó szakmai munkáért is felel.

2013.07.09 16:40MTI
Fotó: MTI

Az 52 esztendős szakembert még tavaly nyáron kérték fel, legyen az ország sportnagykövete, miután menesztették a helyi al-Vaszl labdarúgócsapatának kispadjáról. 

Eredeti megbízása egy évre szólt, ezt hosszabbították meg 2014 nyaráig. Maradona a bejelentést követően úgy fogalmazott, Dubaj mára a második otthona lett, így óriási öröm számára, hogy folytathatja a tavaly megkezdett munkát, amely ráadásul egy újabb feladattal is bővült. "Igazán kiváló programban vehetnek részt a 12-16 éves labdarúgók. 

Remélem, mind a pályán, mind azon kívül hasznos tanácsokkal tudom majd segíteni a tehetségeket" - nyilatkozta Maradona, aki szerint az arab futballistákból sokszor hiányzik a kellő szenvedély.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.