MLSZ

Andó-Szabótól Vad II-ig - megvan a 12 fős hivatásos játékvezetői keret

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöksége csütörtöki ülésén kijelölte azt a 12 játékvezetőt, akik a következő szezonban hivatásos bíróként fújják majd a sípot az élvonalban.

2013.06.14 10:48MTI
Fotó: MTI

Az MLSZ honlapján olvasható közlemény szerint a profi játékvezetők "a teljesítményükkel megalapozott juttatásban részesülnek", emellett az MLSZ megtéríti majd az útiköltségüket, a felszerelésük árát, illetve beszerzi a szükséges kommunikációs eszközöket is.

A hivatásos keretbe tartozó bírók három évre szóló megbízási szerződést kapnak, amelyet a teljesítmény függvényében évente hosszabbíthat majd meg az MLSZ.

A szövetség elnökségének tavaly novemberi döntése értelmében az OTP Bank Liga 2013/14-es idényétől gólvonali játékvezetőket is alkalmaznak majd az első osztályú bajnokságban.

A hivatásos játékvezetők névsora:
Andó-Szabó Sándor, Becséri Dániel, Bognár Tamás, Erdős József, Fábián Mihály, Farkas Ádám, Iványi Zoltán, Kassai Viktor, Németh Ádám, Solymosi Péter, Szabó Zsolt, Vad II. István

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.