Labdarúgó NB I

Vizsgálatot kér a Videoton - a játékvezető fojtogatta a csapat védőjét

Az OTP Bank Ligában szereplő Videoton kivizsgálást kér a Magyar Labdarúgó Szövetségtől (MLSZ), miután egyes tudósítások szerint a Diósgyőr elleni szombati bajnokin Szabó Zsolt játékvezető fojtogatta Juhász Rolandot, a csapat válogatott védőjét.

2013.04.08 18:00MTI

"Klubunk úgy döntött, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetségtől a történtek kivizsgálását kéri - olvasható a Videoton honlapján. - Erről a keddi nap folyamán hivatalosan is tájékoztatjuk a szövetséget. A történtek tisztázását az MLSZ-től várjuk, ezért a sajtón keresztüli csatározások elkerülése érdekében ezzel a témával kapcsolatban jelenleg nem kívánunk nyilatkozni a médiumok képviselőinek."
   
A Nemzeti Sportban hétfői számában a 2-1-es diósgyőri sikerrel végződött összecsapás tudósításában írt arról, hogy "mérkőzés végén elszabadultak az indulatok, olyannyira, hogy Szabó Zsolt játékvezető Juhász Rolandot fojtogatta".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.